IV Науково-практична конференція


На годиннику 11:00, актова зала «Нововолинського електромеханічного коледжу» наповнюється глядачами. Журі займають почесні місця, вмикається камера та під'єднується проектор. Ми починаємо –  ІV Науково-практичну конференцію  "Інформаційні технології - теорія та практика"

«Доброго дня, шановне товариство. Я з радістю хочу оголосити початок ІV міжнародної Науково-практичної коференції "ІТ технології - теорія  та практика"» – конференцію оголошено відкритою викладачем НЕМКу, головою циклової комісії та засновником конференції Дзюбаком Юрієм Петровичем.
Линуть й  напутні слова для учасників конференції від заступника директора по навчальній роботі –  Олександра Олександровича Ільїна.  «Приємно, що цього року у нас 29 статей – це доволі багато. Конференція стала міжнародною, адже заочно приймають участь представники комп`ютерно-економічної професійної школи міста Сеніца зі Словакії.
Крім того, у нас приймають участь: заочно –  Ковельський промислово економічний коледж , Новоград-Волинський  промислово економічний технікум, Івано-Франківський коледж електронних приладів. А  виступ представника Володимир-Волинського педагогічного коледжу ми матимемо можливість прослухати» - сказав Олександр Ільїн.
Почалась конференція із перегляду маленького фільму, який знятий студентами НЕМКу Вікторією Івашко та Олександром Вакулюком, так званий погляд «з середини», або «Все про комп’ютерну спеціальність в НЕМКу».
А зараз ми переходимо до основної частини конференції – презентації наукових робіт.
Першим до слова  запросили Андрія Модіка – студента 4 курсу з темою «Створення ядра штучного інтелекту за допомогою нейроеволюції NEAT». Наступним виступив студент 1-го курсу, Максим Мерчук  із темою «Криптографічна бібліотека на JAVA». Послухали і доповідь Гаврилюка Дмитра та Завгороднього Любомира із «Моделюванням та тривимірним друком заводу «Кроноспан»». Вислухали   Шоцького Максима з його проектом «Розробка гри на ігровому двигуні Unity». Наступними виступили:  Розборський Дмитро, Музичук Павло, Никифоров Ігор з темою «Створення потужної  wi-fi антени». Про  «Розробку гри на Unity» розповіли: Хільчук Андрій, Мацюк Влад, Сацюк Влад, Гiль Максим та Козінець Ернест. «Модернізацію блогу спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж»» представляв Олександр  Ганайчук.  Наступним до слова запросили  Бургелу Олександра із темою «Стилізація зображень за допомогою нейронних мереж». Про «Встановлення та налаштування термінального сервера для потреб навчального закладу» розповіли: Кирилюк Михайло та Сидорчук Тарас.  Познайомив нас з «Загальними поняттями про майнінг та його актуальність сьогодні » Селещук Тарас, а про «Створеня пристрою для перевірки оптопари» розказав Галінський Максим. Приємно, що серед чоловічої команди, учасницею стала дівчинка - Волянюк Анна із темою «Нормалізація та забезпечення цілісності бази даних ТОВ «Скай»». На завершення до слова запросили учасника - викладача Володимир-Волинського педагогічного коледжу Цьось Василя із темою «Перспективи використання CMS Drupal» .
Усі учасники конференції були нагородженні сертифікатами, а переможці гарними подарунками. Отож:
Третє місце зайняли  Селещук Тарас, Шоцький Максим  та команда у складі Кирилюка Михайла та Сидорчука Тараса.
Друге місце присуджено Модіку Андрію та команді у складі Гаврилюка Дмитра та Завгороднього Любомира. Перше місце  виборов Мерчук Максим – студент першого курсу.
Дякуємо усім учасникам, організаторам та глядачам.
Ірина Лебедь.

Related Posts