Танцюй доки молодий-2018


      З 25 по 27 травня на базі відпочинку Нововолинського електромеханічного коледжу, що знаходиться в с. Сомин Турійського району, відбувся студентський фестиваль «Танцюй доки молодий – 2018». Організаторами фестивалю є студентська рада коледжу на чолі з Ярославою Лебедь.

У фестивалі взяли  участь 59 студентів з чотирьох вищих навчальних закладів: Нововолинського електромеханічного коледжу, Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму, Ковельського промислово-економічного коледжу і Володимир-Волинського агротехнічного коледжу.
Під час фестивалю студенти презентували свій навчальний заклад, приймали участь у різних іграх і конкурсах, змагалися у волейбол, перетягували канат, влаштовували дискотеки, співали під гітару біля вогнища, студент нашого коледжу Гаврилюк Дмитро показав вражаюче Fire Show, також перед учасниками фестивалю виступив народний хор "Волинські вечори".
Після закінчення фестивалю студенти були переповнені позитивними емоціями, адже у них з’явилось багато нових друзів, дуже гарно провели свій час і на запитання: «Чи варто проводити такий фестиваль на наступний рік?» дружно відповіли «Так».
           Отже, студентська рада Нововолинського коледжу бажає всім здоров’я, натхнення, невичерпної енергії і запрошує всіх на наступний рік для участі у студентському фестивалі «Танцюй доки молодий – 2019». 

Related Posts