Київ - як тебе не любити!?

Подорожувати та дізнаватись щось нове, розвиватись та вдосконалювати свої навики, знаходити друзів та  вміти комунікувати з людьми -  в наш час  це те, що повинен вміти робити кожен. Сьогодні перед нами відкривається багато можливостей і кожен із нас має обрати свою дорогу, на якій  буде багато несподіванок, пропозицій, можливостей, розчарувань та емоцій.
Кожного дня ми приймаємо сотні рішень, які грають із нами в гру під назвою "життя".

У нас з вами є спільна дорога, і вона привела до столиці, міста де цвітуть каштани, де відкриваються нові горизонти, Київ - як тебе не любити!?

3 жовтня студенти "Нововолинського електромеханічного коледжу" поїхали у столицю, аби познайомитись із студентськими буднями випускників нашого коледжу, а тепер студентів університетів, ми відвідали кращі ДВНЗ  країни та познайомитись з IT компанією,  яка займається розробкою програмного забезпечення - "DataArt".

КПІ - університет з великими можливостями та надзвичайно сильною базою, з шаленим ритмом життям та ретельною підготовкою спеціалістів. Ми були тут, ми бачили їх лабораторії, ми стали маленькою частинкою КПІ . 

НуБІП - залишив ще кращі враження. Нас зустріли наші випускники, нас привітали ректори та деканат, нам показали усю територію, і дуже смачно почастували у їдальні.

Ізюминкою поїздки до Києва, стала екскурсія в ІТ компанію, де кожен міг задати питання спеціалістам, побачити як працюють фахівці, та відчути атмосферу роботи в компанії.  Приємною несподіванкою для нас, стали сувеніри від "DataArt", які отримав кожен студент.

Також, дякуючи нашим викладачам, Юрію Петровичу Дзюбаку, Наталії Анатоліївні Ромашевській та Олександру Олександровичу Ільїну  в нас була можливість погуляти вечірнім вулицями Києва. Помилуватись усіма її осінніми краєвидами та поринути в ритм столичного життя.


 Втомлені та щасливі, вмотивовані та цілеспрямовані, ми повернулись додому.

                                                                                                 
Лебідь Ірина,
студентка гр. 1-КТ-15






Related Posts