Кіберспорт у коледжі. Продовження...

Ніколи не сприймала всерйоз людей, які грають у коп`ютерні ігри. Завжди рахувала їх «задротами», «занудами», і просто нецікавими людьми. Та сьогодні мої стереотипи розвіялись, після спілкування з двома студентами мого «Нововолинського електромеханічного коледжу».

Знайомтесь – це Максим Гіль та Влад Мацюк, студенти групи 1-КТ-16. Дуже позитивні, активні та спортивні хлопці, які ніколи не займались професійно кіберспортом, але сьогодні взяли головний приз на турнірі  по КС 1.6 у місті Володимирі – Волинському.


«Про турнір ми дізнались  випадково в інстаграмі, десь там були пости… Представляли свою команду «Crazy Skorpions» ідея назви Влада. Годину одна гра, годину друга. Дві гри зіграли, дві карти виграли, не було серйозних противників»  - говорить Максим.
Турнір проходив у клубі Біос, між собою змагались 6 команд. Техніку забезпечили, єдине -  кожен мав мати свій девайс (мишки, клавіатури, навушники).
«На гру налаштовані ми не були, пішли по-приколу, щоб побачити що це таке, і спробувати свої сили. Згадати молодість. - посміхається Максим - Зараз кіберспрот набуває неабиякої популярності, і в майбутньому може стати стабільною роботою з дуже високою заробітною платою».
А зараз наші учасники радіють кубку, який прикрашає поличку в гуртожитку, та чекають наступного турніру. Тож я бажаю успіхів нашим хлопцям!
Лебедь Ірина

Related Posts

21 листопада 2018 р. о 04:13 видалити Автор видалив цей коментар.
avatar
21 листопада 2018 р. о 04:23 видалити

Удачi хлопцям у майбутньому :)

avatar